AKTUÁLNĚ: Do Liběšic u Mostu se sjíždějí technaři! Začíná jim tam Czarotek Free Party
Na místě už stojí hudební aparatura
Most

Liběšice – Technaři s dredy a batohy na zádech se v těchto hodinách začínají sjíždět do Liběšic u Mostu, kde se pořádá Czarotek Free Party. Akce se koná na soukromém pozemku a měla by trvat až do pondělí. Místní tak zřejmě čekají bezesné noci kvůli hlasité hudbě.

Kromě milovníků elektronické hudby jsou na místě i hlídky policistů. „Situaci monitorujeme, zatím jsme nezaznamenali žádné porušení zákona,“ řekla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

2804techno1

Tady zřejmě technaři udělají kemp a budou tam nocovat. Foto: e-deniky

Policejní vůz stojí na příjezdu k místu, kde se má technoparty konat. Jde o pozemky mezi Liběšicemi a Svinčicemi. Technaři už dostali upozornění od motorkářů, kteří mají v sousedství svůj klub, aby nevstupovali do jejich areálu.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru