Začátek týdne se vyvedl, lidé vyrazili do města přivítat jaro
Foto: Kuba Zápotocký
Most

Most - Začátek týdne se co se počasí týče opravdu vyvedl, teploty se včera na Mostecku pohybovaly okolo dvacítky, což přimělo velkou část obyvatelstva nadýchat se čerstvého vzduchu a vyrazit na procházku. V mosteckém parku Šibeník to po posledních úpravách hodně prokouklo.

Slunce a teplý vzduch vylákaly ven bruslaře, cyklisty, pejskaře, ale i rodiny s dětmi. Hodně živo je právě v parku Šibeník, který po posledních úpravách prokoukl, spousta lidí byla i ve skate parku. Park byl vyčištěn od keřů a náletových dřevin, takže celkový dojem z parku se o hodně zlepšil. Husté porosty zmizely a Šibeník se díky tomu může těšit větší návštěvnosti a bezpečnosti.

2903sibenik

2903sibenik2

2903sibenik3

2903sibenik4

2903sibenik5

2903sibenik6

7x foto: Kuba Zápotocký

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru