Mostecká férovka: Čtveřice kluků zbila u magistrátu vrstevníka, až mu museli volat sanitku
Chlapec se k útoku přiznal a prozradil také své komplice. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - K napadení mladého chlapce několika kluky došlo v úterý před sedmou hodinou včerení před budovou magistrátu v Mostě. Na linku 156 Městské policie Most to ohlásila oznamovatelka. Podle našich informací by mělo být všem aktérům pod patnáct let.

Útočníci podle oznamovatelky po útoku běželi směrem k úřadu práce do ulice M. G. Dobnera. Oznamovatelka dále uvedla, že poraněnému chlapci zavolala sanitku.

Na místo byla ihned vyslána autohlídka strážníků Městské policie Most a pěší hlídka z magistrátu. K napadení došlo na parkovišti vedle obřadní síně nedaleko sjezdu pod terasy magistrátu. Tam chlapce nalezla strážnice sedícího na zemi. Chlapec byl v šoku a stěžoval si na bolest hlavy. Následkem tohoto incidentu měl chlapec potrhané oblečení a poškozený mobilní telefon.

Mezitím se druhá hlídka rozjela do ulice M. G. Dobnera, kde zadržela mladíka odpovídajícího popisu, který se následně strážníkům k napadení chlapce doznal a označil i své komplice.

Celá věc byla předána k dalšímu vyšetřování Policii ČR Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru