Mladistvý Mostečan z výchovného ústavu oloupil chlapce na sídlišti Výsluní
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili případ loupeže ze začátku září. Podle nich má mít loupež na svědomí mladistvý Mostečan. Co provedl?

První týden v září v poledních hodinách na sídlišti Výsluní v Mostě přistoupil před vstupními dveřmi do panelového domu k nezletilému chlapci, do kterého strčil tak silně, že hoch zavrávoral a narazil zády na zeď. Poté mladistvý po nezletilém požadoval mobil, který měl chlapec v ruce, a nakonec mu ho za použití síly vytrhl z ruky včetně power banky.

Poté z místa utekl. "Poškozenému způsobil škodu ve výši 3 500 korun. Ke zranění chlapce nedošlo. Odcizený mobil nebyl zajištěn, ten výtečník údajně prodal na ulici neznámé osobě. Policie mladistvého obvinila z provinění loupeže a předala ho pracovníkům výchovného ústavu, do kterého se z prázdnin nevrátil," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru