Most - Černí andělé se chystají na další domácí utkání, tentokrát v mostecké sportovní hale vyzvou tým Hodonína. Mimořádně se ale utkání koná už od 16:00 hodin.

„Teď jsme v trochu jiné situaci než v předešlých utkáních. V zápase nebudeme moci využít naše dorostenky, protože většina z nich odjela reprezentovat mostecké sportovní gymnázium na mistrovství světa škol v házené do Kataru. Naštěstí ale kromě dlouhodobě zraněných Michaely Borovské a Markéty Jeřábkové jsou po delší době všichni zdrávi, takže bychom neměli mít problém volná místa v sestavě zaplnit,“ vysvětlil trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid.

V sobotním střetnutí jsou Černí andělé jednoznačnými favority. V posledním vzájemném měření sil sice jednoznačně zvítězili, jedinou skvrnou tomto utkání byl fakt, že jim nejlepší hodonínská hráčka, Annamaria Patrnčiaková, v současné době nejlepší střelkyně čsko-slovenské MOL ligy, nasázela sedmnáct branek. „To si samozřejmě pamatujeme a uděláme všechno pro to, aby se podobné rekordy na náš úkor už neopakovaly. Pro nás je ale důležité že po pohárovém kolotoči můžeme konečně v klidu celý týden trénovat. Na sobotní zápas se velmi těšíme a hodláme si ho užít, protože máme dostatek času na přípravu a relativně dost zápasového volna, takže budeme zdravě nažhavení a doufáme, že nás přijdou fanoušci podpořit, i když se tentokrát hraje už odpoledne,“ dodal trenér.

Utkání DHK Baník Most proti HK Hodonín začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 24. února už od 16:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru