OBRAZEM: Na náměstí vypukly tradiční studentské oslavy. Podívejte se, jaký byl letošní Majáles
Mostecký Majáles 2018. Foto: Kuba Zápotocký
Most

Most - Na 1. náměstí v Mostě vypukly od 11 hodiny dopolední tradiční oslavy studentů, a to Mostecký Majáles 2018. Davům studentů a ostatních přihlížejících na náměstí dominuje tradiční májka.

Ne uplně teplé, avšak i přesto celkem slunečné počasí přilákalo spoustu návštěvníků. Společně se studenty, kteří zde předváděli svá taneční vystoupení, dorazili i někteří z učitelů. Akci moderuje všemi známý mostecký rodák Petr Říbal, podívat se přišel i primátor města Mostu Jan Paparega.

Program oslav je naplánován až do 18 hodin. Více informací najdete na facebookové stránce události: https://www.facebook.com/events/2090602727621790

2704mjls

2704mjls2

Foto: Kuba Zápotocký

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru