Nasprejované nápisy s názvem úklidové firmy zaplavily město. Od tohoto vandalismu se distancujeme, říká majitel společnosti
Nápis se objevil i na kruhovém objezdu u bloku sto. Foto: archiv Martina Fajnera
Most

Most – Na několika místech v Mostě se objevily zeleným sprejem vyvedené nápisy Úklid Pohoda. To je přitom název místní společnosti, která se zabývá úklidem bytových domů i kancelářských prostor. Firma dílo vandala odsuzuje.

Může jít i o nekalý konkurenční boj, který má jméno společnosti zdiskreditovat. "Celé město od graffity - dětskou stylizací," tak jednou větou shrnuje dění v Mostě jednatel a majitel firmy působící na Mostecku Úklid POHODA Martin Fajner: "Chtěli bychom se distancovat od tohoto vandalismu, cítíme se být poškozeni a zvažujeme, že celou věc předáme Policii ČR."

Druhým dechem však dodává, že sám ví, že se s tímto nedá nic dělat a pokud pachatele nechytí přímo, šance je velmi malá na nějaké adekvátní potrestání vandalů, kteří kazí dobré jméno úklidové firmě.

1906grafiti2

Odstraňování nápisu na ceduli na Resslu.

"Již jsme odstranili jeden nápis na Resslu z tabule Evropské unie. Bohužel z fasády to odstranit účinně bez poškození materiálu nelze," dodává podnikatel.

"Máme Most rádi a věříme, že medializace a všímavosti lidí se pachatelé zaleknou nebo se podaří je chytit přímo při činu," uzavřel Martin Fajner.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru