Hlavním trenérem litvínovských extraligových hokejistů pro novou sezónu bude Jiří Šlégr!
Hlavním trenérem pro novou sezónu bude Jiří Šlégr. Jeho asistenty Radim Skuhrovec a Jindřich Kotrla. Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Do nové sezóny vstoupí Verva pod vedením trenérského tria Šlégr, Skuhrovec, Kotrla. Generální ředitel a předseda představenstva klubu Jiří Šlégr tak zůstane hlavním trenérem Litvínova i v nadcházející sezóně. Jeho asistenty budou Radim Skuhrovec a nově i bývalý útočník Jindřich Kotrla. U týmu po vzájemné dohodě končí kondiční trenér Ondřej Ježek. Klub bude v rámci kondiční přípravy spolupracovat s firmou AndrleSport.

Po analýze trhu s volnými trenéry se vedení Litvínova rozhodlo, že půjde cestou vlastních odchovanců. U týmu tak v roli asistenta pokračuje bývalý obránce Radim Skuhrovec a nově bude v realizačním týmu působit i bývalý litvínovský útočník Jindřich Kotrla, který v loňské sezóně vedl mistrovský tým osmé třídy. „Absolvoval jsem několik jednání s potencionálními trenéry. S žádným z nich se nám však nepodařilo najít společnou cestu při realizaci naší sportovní koncepce, respektive vize klubu a nezastírám, že s některými z nich jsme byli i zcela mimo realitu ekonomickou. Vedení klubu se proto rozhodlo pokračovat v cestě nastolené v samém závěru sezony. Mužstvo tedy povedu já, mými asistenty budou Radim Skuhrovec a nově Jindra Kotrla,“ říká Jiří Šlégr.

Změny se po neúspěšné sezóně dotkly i realizačního týmu, kde končí po vzájemné dohodě kondiční trenér Ondřej Ježek. Klub bude nově v kondiční přípravě spolupracovat s firmou AndrleSport, kterou vede Josef Andrle. Firma pracuje s řadou reprezentačních sportovců. Ve spolupráci s AndrleSport se bude zaměřovat na kondiční přípravu i asistent trenéra Jindřich Kotrla. „Chtěl bych Ondrovi poděkovat za odvedenou práci v klubu, kde působil čtyři roky a popřát mu hodně úspěchů v jeho další kariéře. Stejně jako u trenérů jsme provedli řadu jednání s odborníky na kondiční přípravu. Firma AndrleSport je renomovaná firma, která připravuje profesionální kluby a reprezentační týmy v různých sportovních odvětvích. Úzce spolupracovat s firmou AndrleSport bude především Jindra Kotrla, který bude mít za úkol koordinovat kondiční připravenost a přenášet ji v rámci individuálních tréninků na led,“ dodává na závěr nejvyšší muž litvínovského hokeje. (ov)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru