Verva ulovila mladého útočníka. Do Litvínova míří Patrik Zdráhal
Do Litvínova míří Patrik Zdráhal. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínov představuje druhou posilu do nové sezóny. Vedení Vervy se podařilo na sever Čech přilákat talentovaného útočníka Patrika Zdráhala. Pětadvacetiletý forvard podepsal v Litvínově roční kontrakt s roční opcí.

Vedení Litvínova se podařilo přivábit zajímavé jméno. V nové sezóně poprvé oblékne černo-žlutý dres útočník Patrik Zdráhal. Mladý forvard je odchovancem vítkovického hokeje. Pravidelně nastupoval za mládežnické reprezentační výběry a zahrál si i na mistrovství světa do osmnácti a dvaceti let. Vyzkoušel si i angažmá v prestižní kanadské juniorské soutěži QMJHL, odkud se vrátil do mateřských Vítkovic.

V extralize debutoval v sezóně 2014/2015. Postupem času získával v týmu Vítkovic stabilnější pozici. Svůj nejlepší ročník prožil v sezóně 2018/2019, kdy nasázel do sítí soupeřů sedmnáct branek. Jeho výkony zaujaly i trenéry národního týmu, ve kterém si připsal jedenáct startů.

V loňské sezóně byl z Vítkovic poslán na hostování do plzeňské Škodovky. Za celý ročník odehrál 45 zápasů s bilancí 21 bodů (9+12). Nyní se rychlonohý útočník stěhuje na sever Čech, kde bude k dispozici novému trenérskému štábu před startem dalšího ročníku Tipsport extraligy. „Je to talentovaný hráč střední generace s výborným bruslením. Probojoval se i do národního týmu a věřím, že se nám podaří ještě více rozvinout jeho potenciál,“ říká generální ředitel Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru