Litvínovští plavci vylovili z domácího bazénu čtrnáct medailí
Foto: Plavecký klub Litvínov
Sport

Litvínov - V sobotu 18. září se v litvínovském plaveckém bazéně konal DROP CUP 2021 žactva, jehož pořadatelem byl Krajský svaz ČSPS a závodiště pro 9 klubů Ústeckého kraje zajistil Plavecký klub Litvínov. Celkem se závodů, které byly vypsány pro ročníky 2007-2009, zúčastnilo 82 plavců.

Litvínovští plavci získali celkem 14 medailí, z toho 4 zlaté, 4 stříbrné a 6 bronzových.

Pět medailí si připsal čtrnáctiletý Petr Adamec, když 3x získal zlato na tratích 100 m znak, 100 m volný způsob a 400 m volný způsob, 2x byl bronzový na tratích 100 m prsa a 100 m motýl.

Mezi dvanáctiletými děvčaty si skvěle vedla Adéla Andrlová, která získala taktéž 5 medailí, z toho zlatou za výkon na trati 100 m znak, 3x stříbrnou na tratích 100 m motýl, 100 m volný způsob, 200 m polohový závod a sbírku doplnila bronzem na trati 100 m prsa.

Třináctileté žactvo získalo celkem 4 medaile, z toho jedno stříbro zásluhou Filipa Brny na trati 100 m prsa a 3x bronz vylovili Laura Prantová na trati 100 m znak, René Petr Macháček na trati 100 m motýl a David Rous na trati 400 m volný způsob.

V jednotlivých kategoriích byli vyhlašováni vítězové dle celkového součtu bodů ze všech zaplavaných disciplín. V kategorii žáků ročníku narození 2007 byl absolutním vítězem Petr Adamec a v kategorii žaček ročníku narození 2009 byla, jen s minimálním rozdílem bodů od vítězky, stříbrná Adéla Andrlová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru