Finská reprezentantka v badmintonu Ria Tuominen trénovala v Mostě
Finská hráčka trénvala a hrála v Česku. Foto: Super Stars Most
Sport

Most – Finská juniorská reprezentantka Ria Tuominen (Sulkaset Tampere) trénovala v badmintonovém klubu Super Stars Most a Badmintonové Akademii Lukáše Kroce.

V rámci tréninkového pobytu společně s Markétou Kohoutovou absolvovala turnaj Junior International Series Czech Junior 2022 v Orlové-Lutyni. V Základní škole Most, Václava Talicha vedla společně s trenérem Lukášem Krocem předmět badminton v šestých třídách.

Děti si tak mohly vyzkoušet své jazykové dovednosti a zahrát si s reprezentantkou Finska. Badminton se hraje i v Základní škole Duhová cesta v Chomutově, ale tam společně s Martinou Krocovou Ria Tuominen hovořila s dětmi v rámci výuky anglického jazyka. Představila svou zemi, sebe i svou hráčskou kariéru a čas zbyl i na malou lekci finštiny.

Ria Tuominen v Super Stars Most trénovala již podruhé a spolupráce bude pokračovat i nadále.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru