Bojovali, srovnali sérii, teď Piráti v play off končí
Piráti dokončili svoji plavbu semifinálovými zápasy. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Chomutov - Po posledním zápase v Liberci se Pirátům už bohužel nepodařilo sérii otočit a v neděli v domácím zápase podlehli Liberci jednoznačným výsledkem 0:4. V play-off končí, ale i tak předvedli obrovské nasazení, když srovnávali stav série z 0:2 na 2:2.

Stav série: 2:4

Piráti Chomutov - Bílí Tygři Liberec 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)

BRANKY: 3. P. Jelínek (Vitásek, Lakatoš), 44. Bartovič (Bližňák, Ordoš), 47. Valský, 54. J. Stránský.

Piráti Chomutov - J. Laco (Král) – Rutta, L. Chalupa, Flemming, Kudělka, Skinner, Dlapa, Valach, Mrázek – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Račuk, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Skokan, Poletín – Kaše, Kämpf, Lauko.

Bílí Tygři Liberec - Will (Lašák) – R. Šimek, Ševc (A), Jánošík, Vitásek, Mojžíš (A), Derner, Plutnar – Lakatoš, P. Jelínek, Radivojevič (C) – Valský, L. Krenželok, Svačina – Bartovič, Bližňák, Ordoš – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.

Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Gebauer, Lederer

Diváci: 5250

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru