OBRAZEM: Poprvé doma. V severočeském derby zvítězil Litvínov!
V severočeském derby zvítězil Litvínov. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Ve druhém kole hokejové extraligy poprvé přivítal Litvínov soupeře na domácím ledě a hned urval tři body. Před téměř vyprodanou halou Verva předvedla nadměrné výkony, kdy se soupeř nemohl dostat ze své třetiny a Litvínov zásoboval libereckého golmana pěknými střelami.

Párkrát na ledě bylo k vidění několik šarvátek mezi hokejisty. Také Petrásek vychytal spoustu šancí Liberce. V neděli se také na litvínovském ledě rozloučil s extraligovou kariérou rozhodčí z Litvínova, Jiří Rozlílek, který na pozici čárového rozhodčího působil 11 sezón a v Litvínově si zapískal naposled.

HC Verva Litvínov - Bílí Tygři Liberec 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

BRANKY: 31. Jánský (V. Hübl), 44. Trávníček (Nicholls, M. Hanzl)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Sörvik, Dietz, Gula, Kubát (A), K. Pilař, Baránek, L. Doudera – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Nicholls, M. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal.

Bílí Tygři Liberec - Will (Stezka) – Ševc (C), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Jánošík, Derner, Mojžíš – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – Bartovič, Jašek, J. Stránský – Vantuch, Hrabík.

Rozhodčí: Petružálek, Hodek – Lhotský, Rozlílek

Diváci: 5465

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru