Existence klubu není v ohrožení, uklidňují Piráti Chomutov. Neposlali jeden a půl výplaty
Mluvčí klubu a kapitán týmu při úvodní tiskové konferenci před zahájením sezony. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Chomutov – Extraligový klub Piráti Chomutov vydal v úterý prohlášení, kterým reaguje na informace o dlužných výplatách, které přinesl server iDnes, a snaží se uklidnit situaci.

„Majitelé i management Pirátů Chomutov sice považují aktuální situaci za interní záležitost klubu, ovšem zároveň chtějí uvést na pravou míru některé informace. Je pravdou, že v současné době se nedaří stabilizovat cash flow klubu, z čehož vyplývá, že hráčům v tuto chvíli neodešla část výplat. K dnešnímu dni klub eviduje po splatnosti jednu výplatu a polovinu další. Zbytek odměn odešel hráčům na účet,“ uvedl mluvčí klubu Libor Kult.

Vedení klubu intenzivně pracuje na stabilizaci cash flow se všemi partnery klubu. Klub si je závazků vůči hráčům plně vědom,“ dodal mluvčí.

Klub chce zároveň uklidnit fanoušky i partnery, že není žádným způsobem ohrožena existence klubu nebo extraligová sezóna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru