Most je ve vedení 3. ligy stolního tenisu
Jan Macháček a Milan Bořík. Foto: SKST Baník Most
Sport

Most - O víkendu se v mostecké sportovní hale hrál ligový stolní tenis. Tým SKST Baník Most „A“ si pod vedením kapitána Jana Macháčka vybojoval vedení v tabulce průběžného hodnocení 3. ligy.

V sobotu se představili proti týmu SF SKK EL Niňo Praha „F“. Utkání skončilo s výsledkem 10:5 pro domácí. Po úvodních čtyřhrách bylo skóre na zápasy 1:1, kdy naše nejlepší dvojice Macháček Jan-Bořík podlehla nasazenému páru EL Niňa a naopak nová dvojice Macháček Jiří-Bíma bez větších problémů vyhrála 3:1.

Po prvních dvouhrách Mostečtí však soupeřům odskočili až na stav 5:2 a další průběh si naši pohlídali a nenechali žádnou šanci na přiblížení se a otočení skóre.

Nejlépe si v utkání vedl kapitán, a to 100% úspěšností ve dvouhře.

Body: MACHÁČEK Jan 4; BÍMA Miroslav 2,5; BOŘÍK Milan 2; MACHÁČEK Jiří 1,5.

Zápis o utkání: najdete zde

Na stejné vítězné vlně se nesl i nedělní zápas proti TJ Sokolu Roztoky. Úvodní čtyřhry zvládli naši bez větších problémů 3:0 na sety a vstoupili do utkání, jak nejlépe mohli. Po smolné prohře Milana Boříka 2:3 s Josefem Žáčkem hosté dotáhli stav utkání na 2:3. To nikoho nerozhodilo a další zbylé dvouhry si již většinou všichni ohlídali a porazili Roztoky celkově 10:4.

Velkou zásluhu na tomto velmi dobrém skóre měl benjamínek „A“ týmu Jiří Macháček se 100% úspěšností.

Body: MACHÁČEK Jiří 3,5; BÍMA Miroslav a MACHÁČEK Jan 2,5; BOŘÍK Milan 1,5.

Zápis o utkání: najdete zde

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru