Litvínovské Bivoje čeká v neděli derby s Chomutovem, soupeři se v lize ještě nestřetli
Foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - První listopadovou neděli přivítá litvínovský Bivoj nedalekého soupeře, prvoligového nováčka, a zároveň vůbec nejbližšího soupeře, s kterým se kdy v první lize utkal - Florbal Chomutov.

Litvínovští hráči jsou v nepřehledné a vyrovnané tabulce na pátém místě s pětibodovým náskokem na chomutovské florbalisty. Ti jsou sice až na místě desátém, ale na sedmé Kladno ztrácejí pouhý bod.

Pikantní na tomto souboji bude, že se tito soupeři ještě nikdy nestřetli v žádném ligovém zápase. Jediné soutěžní utkání sehráli před pěti lety v sezóně 2012/13 v chomutovské hale v poháru, ve kterém zvítězili bivojové 11:1. Na tomtéž místě pak ale v září loňského roku triumfoval domácí Chomutov v poměru 10:3, a to v přípravném zápase na předešlou sezónu. Jistě se tedy i vzhledem k útočnému pojetí obou týmů bude na co koukat.

Litvínovským bivojům se poslední dobou nedaří zcela podle jejich představ, když prohráli tři z posledních čtyř zápasů, ale nyní mají možnost se v tomto určitě vypjatém zápase vrátit zpátky na vítěznou vlnu, a případně se opět přiblížit k vrcholu prvoligovému tabulky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru