Most - Velmi těžký zápas před sebou mají mostecké házenkářky. V sobotu 4. listopadu přivítají Veselí nad Moravou. Černí andělé v letošní sezoně ještě neprohráli, ale ani soupeř nemá letos malé ambice, podařilo se mu porazit Michalovce, loňského vítěze nejvyšší ženské házenkářské soutěže. A bez zajímavosti také není, že koučem Veselanek je Luboš Hudák, předchůdce současného trenéra Černých andělů Petera Dávida.

„Už v jarní části minulého ročníku nejvyšší soutěže nám Veselí doma dělalo velké problémy a tentokrát čekáme něco podobného,“ naznačil mostecký trenér Peter Dávid. Narážel na poslední vzájemný duel mezi jeho svěřenkyněmi a Veselím z března letošního roku. Černí andělé sice nakonec zvítězili 25:22, ještě v poločase ale prohrávali 11:14. „Veselí proti nám tehdy podalo vynikající výkon, ale i v nové sezoně jsou ve výborné formě a dokazují, že patří ke špičce mezi českými kluby,“ připomněl Peter Dávid s tím, že soupeři Černých andělů určitě nebude chybět zdravé sebevědomí, posílené mimo jiné právě vítězstvím nad Michalovcemi. Také proto se dá v sobotu očekávat velmi zajímavý zápas.

Fanoušci by si souboj s Veselím v mostecké sportovní hale rozhodně neměli nechat ujít mimo jiné také proto, že jde o jednu z posledních možností vidět Černé anděly v letošním roce na domácí půdě. „Jedná se vlastně o poslední domácí ligový zápas v letošním roce. Proto bychom na něj fanoušky velmi rádi pozvali, protože před zaplněnými tribunami se nám vždycky hraje skvěle a vydáme ze sebe maximum,“ uzavřel trenér. Zápas v mostecké sportovní hale začíná od 18:00 hodin

Autor: Jan Pimper

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru