Litvínovský Bivoj přivítá v neděli Svitavy, odstartuje tak letošní prvoligové boje
Ilustrační foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Tuto neděli přivítá litvínovský Bivoj tým z východočeských Svitav, a zahájí tím prvoligové boje v roce 2018. Litvínovští hráči jsou po šestnáctém kole až na osmém místě prvoligové tabulky, a pokud si chtějí zahrát v letošní sezóně jarní boje v play-off o postup do příštího superligového ročníku, musejí se vrátit co nejdříve zpět na vítěznou vlnu.

Nejlépe hned v tomto zápase. Svitavy hrají prvoligovou soutěž již pátým rokem. V loňské sezoně vyhráli devět z deseti posledních zápasů základní části, a především díky tomu získali více než dvojnásobek bodů oproti litvínovským bivojům a v poklidu postoupili do play-off.

Nyní jsou sice v tabulce (ostatně podobně jako loni na Nový rok) až za Litvínovem, ale v posledních čtyřech kolech získali o šest bodů více. Bivoje tedy nečeká vůbec nic jednoduchého, ale rozhodně si v zápase chtějí dojít pro vítězství. V týmu se přes svátky udála jedna kosmetická změna, když tým znovu posílil na postu asistenta trenéra Jindřich Hejkal, který by také jistě uvítal vítězství ve své obnovené premiéře.

Výsledky v posledních kolech:

  • Hattrick Brno - Bivoj Litvínov - 7:5, Pegres Havířov - Bivoj Litvínov 7:6
  • Hattrick Brno - FbK Svitavy 3:4, FbK Svitavy – B.Angels 1:12, Petrovice - FbK Svitavy 8:1
  • Vzájemné zápasy v 1.lize se svitavským týmem: Celkem bodů 16:5 (skóre 58:41)
  • Základní část 2013/2014: 10:5 - 6:7p.
  • Základní část 2014/2015: 11:7 - 8:1
  • Základní část 2016/2017: 8:7 - 6:7
  • Základní část 2017/2018: 9:7 - ??

V následujících zápasech bivojové přivítají ve své domovské sportovní hale u Koldomu soupeře z nejvyšších pater prvoligové tabulky. V sobotu 20. ledna od 20:00 třetí Královské Vinohrady a v neděli 21. ledna od 15:00 vedoucí Pegres Havířov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru