OBRAZEM: Litvínov podlehl Olomouci na nájezdy
HC Verva Litvínov - HC Olomouc. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Litvínov už v první minutě vstřelil gól a vše vypadalo velmi nadějně, poté v 16. minutě se trefil Karel Kubát, krásným gólem, ale tady to bohužel skončilo. Další tři góly si na své konto připsali hosté z Olomouce.

Tento zápas pro Litvínov skončil prohrou. Na začátku zápasu Litvínov obdržel novou rolbu, se kterou budou mít led opravdu pěkně upravený. Doufejme tedy, že se jim další zápas povede lépe. Příští zápas se odehraje 26. prosince od 15:30, přijďte fandit i vy!

HC Verva Litvínov - HC Olomouc 2:3 sn. (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)

BRANKY: 1. V. Hübl (Hunkes), 16. Kubát – 21. Burian (R. Vlach), 58. J. Knotek (Laš), rozh. náj. Eberle

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Kubát (A), Hunkes, Baránek, Sörvik, Z. Sklenička, Gula, K. Pilař – Matoušek, F. Lukeš, V. Hübl (A) – Gerhát, Nejezchleb, Ihnačák – Vandas, Trávníček (C), M. Hanzl – Jánský, Válek, Jurčík.

HC Olomouc - Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Houdek, Dujsík, Staněk, Čáp (A) – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Jergl, Mráz, Holec.

Rozhodčí: Vladimír Pešina, Roman Svoboda – Petr Blümel, David Klouček

Diváci: 4028

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru