Rostou nám v Mostě nové házenkářské talenty? V úterý pokračovala Mostecká školní liga
Foto: DHK Baník Most
Sport

Most - Dalším kolem pokračovala v úterý Mostecká školní liga v házené 4 + 1, pro žáky ze třetích a čtvrtých tříd ze čtyř mosteckých škol. Tyto oblíbená klání organizuje oddíl DHK Baník Most pod záštitou Českého svazu házené v rámci projektu Házená do škol.

Na dvou hřištích bojovalo ve dvou skupinách celkem deset týmů. Pět týmů postavila 7. ZŠ, po dvou týmech bylo se 3. ZŠ a 10. ZŠ a jeden tým z 15. ZŠ. Krom starších žákyň a mladších dorostenek, které se při této akci prezentují v roli trenérek či rozhodčích dnes s organizací pomohl i trenér mladších dorostenek a zároveň i trenér sportovního gymnázia Ondřej Václavek.

0901hazena 2

“Je to hezké, zábavné, a potřebné. Na dětech je vidět jak je to baví a zároveň je hezké pozorovat kolik potencionálních hráček či hráčů, kteří by se mohli zapojit do činnosti oddílů, se na palubovce pohybuje. Dobré také je, že se jako trenérky zapojují mladé hráčky našeho oddílu, které tímto získávají na házenou pohled z druhé strany,“ uvedl Ondřej Václavek.

0901hazena 3

Velké díky patří všem dětem, jejich učitelkám a trenérkám kroužků, starším žačkám a mladším dorostenkám, kolegům z HK Chomutov a všem, kteří se na zdárném průběhu dnešního dopoledne podíleli. Další kolo, které bude pro první a druhé třídy, se bude konat 7. února a jako novinka se připravuje přímý přenos na YouTube kanálu Černých andělů.

0901hazena 4

0901hazena 5

Autor: Jiří MARŠÍK - trenér mládeže DHK Baník Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru