Předposlední Verva odvolala hlavního trenéra Radima Rulíka
Radim Rulík. Foto: e-mostecko.cz
Sport

Litvínov - Představenstvo HC Verva Litvínov odsouhlasilo v úterý odpoledne změnu ve vedení A-mužstva. Tomu se delší dobu nedaří, v tabulce je na předposledním místě před Jihlavou.

"Hlavní trenér Radim Rulík byl odvolán a na návrh vedení klubu byl jmenován realizační tým v následujícím složení: Šéf realizačního týmu Jiří Šlégr, členové realizačního týmu Darek Stránský, Ondřej Weissmann, Radim Skuhrovec," informoval mluvčí klubu Vladimír Novotný.

Na svých místech nadále zůstávají trenér brankářů Zdeněk Orct, kondiční trenér Ondřej Ježek a videokouč Viktor Lukeš.

„Důvodem změny jsou opakované neuspokojivé výkony a výsledky týmu a jeho postavení v tabulce. Věříme, že tato změna přinese týmu potřebný nový impuls a nastartuje ho do dalších zápasů.
Radimu Rulíkovi bych chtěl poděkovat, nejen za zisk mistrovského titulu. Odvedl v Litvínově za téměř čtyři a půl roku pro náš klub mnoho dobré práce,“ uvedl pro klubový web hcverva.cz generální manažer klubu Robert Kysela.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru