Most - Mosteckou sportovní halu čeká v sobotu 13. ledna skutečný házenkářský svátek. Černí andělé totiž v dalším kole evropského Poháru EHF přivítají doma norský Larvik. Klub, jehož jméno je v ženské házené skutečný pojem.

„Larvik je skutečně velký klub, obrovský pojem, který má za sebou největší úspěchy, včetně vítězství v Lize mistrů. Každoročně se v pohárových soutěžích pohybuje velmi vysoko. I v naší skupině je nasazen jako číslo jedna,“ popsal sobotního soupeře trenér Černých andělů Peter Dávid.

„Norská házená je založená na neskutečném pohybu a tahu na bránu. Bude to náročný zápas a určitě si všichni hodně zaběháme,“ doplnil trenér.

Fanoušci té nejkvalitnější evropské házené by si tedy rozhodně neměli nechat sobotní zápas ujít, začíná se v obvyklém čase od 18:00 hodin, vstupné na Evropský pohár stojí 130 korun.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru