Starším žačkám se na turnaji v Liberci dařilo, vyhrály všechny zápasy
Foto: DHK Baník Most
Sport

Liberec - S jasným cílem, vše vyhrát a navrátit se tak do silnější skupiny „A“ Pražské soutěže vyjížděl tým starších žaček DHK Baník most v sobotních ranních hodinách do Liberce. Zde je čekalo pět zápasů v čase 2 x 15 min. na zápas.

"Tento cíl nebyl dán jen tím zahrát si opět kvalitní zápasy v silnější skupině, ale také tím, že jsme se chtěli vyhnout kolizi termínu, ve kterém je v plánu Česko – Saská liga a zároveň, skupina „B“ Pražské soutěže, proto byl pro nás návrat do skupiny „A“ tak důležitý. Naše děvčata si rozdílem třidy poradily postupně s TJ Příbram, Mělníkem, se Sokolkami z Kobylis B, Libercem i s Astrou Praha," uvedl trenér Jiří Maršík.

„Já v závěru jen poděkuji děvčatům za splnění cíle. Všech našich patnáct hráček si přiměřeně zahrálo a poměrně pohodové vývoje utkání jsme využili k pilování vysunuté obrany. Dnes jsme dominovali především v rychlém přechodu do útoku, ze kterého nejvíce střelecky těžila Aneta KŘEPELOVÁ. Byl bych rád, kdybychom v silnější skupině, do které jsme se po dnešku navrátili, navázali na přístup, který jsme předvedli ve Vršovicích a ten proměnili ve větší bodový zisk“.

Sestava a počet vstřelených branek v turnaji:

Tereza JURINOVÁ a Sára STIBOROVÁ – brankařky, Anna CHALOUPKOVÁ – 19, Justina JANDEROVÁ – 6, Adriana KVAČKOVÁ – 2, Karolína MOCKOVÁ – 9, Veronika HYKOVÁ – 4, Nikola LICKOVÁ – 4, Eliška ŘÁDOVÁ – 9, Aneta KŘEPELOVÁ – 30, Adéla MARTÍNKOVÁ – 9, Nikola RIŠKOVÁ – 8, Sára HOJEROVÁ – 6, Lucie VÁLEČKOVÁ – 7, Hana DVOŘÁČKOVÁ – 4. Vedoucí a trenér: Jiří MARŠÍK

Autor: Jiří MARŠÍK - trenér mládeže DHK Baník Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru