OPRAVDU SE STALO: Řidič na sebe takhle hloupě upozornil. Policisté pak hned zjistili závažnou věc
Opravdu nenápadné zaparkování. Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Teplice - Bezohledné parkování na místě vyhrazeném pro stání vozidel držitelů průkazu zdravotně tělesně postižených se nevyplatilo muži, který před několika dny přijel k prodejně v Proseticích, kde zaparkoval příčně přes dvě vyhrazená místa.

„Neunikl pozornosti policistů z místně příslušného obvodního oddělení, kteří při jeho lustraci zjistili, že má rozsudkem soudu uložen trest zákazu činnosti spočívající v čtyřletém zákazu řízení všech motorových vozidel,“ uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

„Muž byl zadržen a eskortován na policejní služebnu, kde mu bylo předáno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, v případě odsouzení by mohl jít až na dva roky do vězení,“ dodal tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru