OBRAZEM: Možná tu roste další Krčmář či Ledecká. V litvínovské školce měli vlastní olympiádu
Foto: MŠ Vláček
Zajímavosti

Litvínov - „Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se…“ V mateřské škole Vláček v Litvínově chtěli podpořit myšlenku Olympijských her, a tak pro děti v úterý připravili „Zimní olympiádu“.

Nadšení bylo veliké! Učitelky daly hlavy dohromady, rodiče vybavili děti oblečením v barvách naší státní vlajky, paní kuchařky sestavily sportovní jídelníček a vše mohlo začít.

Děti společně zazpívaly pod olympijským ohněm a vlajkou pěti kruhů olympijskou píseň, složily sportovní slib a vyrazily plnit sportovní úkoly. V každé třídě je čekaly sportovní disciplíny, jako byly skoky na lyžích, alpské lyžování, curling, bobová dráha, hokej a biatlon.

Děti se praly v souladu fair play, vyvrcholením bylo předávání medailí všem borcům a krásný pocit z pohybu.

Druhý den s celou školkou vyrážejí do Jungle Areny v Mostě, kde určitě využijí vrcholných sportovních dovedností. Kdo ví, možná v této školce roste další Ledecká, Krčmář nebo Sáblíková a někdy v budoucnu si malý sportovec ze školky odnese opravdovou medaili s olympijskými kruhy.

Učitelky z mateřské školy Vláček v Čapkově ulici, Litvínov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru