V Mostě se mohou děti stát na jedno dopoledne chovatelem lam! Jak je přihlásit?
Foto: alpakarna.com
Co se chystá

Most – V malochovu lam ve vilové čtvrti v Mostě pod Hněvínem a v přilehlém parku se chystá zážitkový program Chovatelem lam pro děti od 6 do 12 let.

Vypsány jsou tři termíny, kapacita je omezená. Speciální dopolední program začíná vždy v osm hodin ráno a končí ve dvanáct, a to ve středu 4. srpna, v pondělí 9. srpna a v sobotu 14. srpna.

Co na děti čeká? Především program plný nezapomenutelných zážitků krmení a hlazení alpak, procházka, prohlídka chovu či tvořivá dílna. „Děti budou vyrábět drbátko pro lamy, zjistí, jak se suší lamí bobky a k čemu se dají použít, prohlédnou si lamí vlnu a výrobky z ní i lamí zuby, které vypadly Fredovi. Děti si budou moci vyzkoušet i trénink lam - skákání přes překážky nebo lamí políbení a spoustu další alpačí zábavy,“ přibližuje chovatelka Alena Saladiaková.

2607alpakarna1

Foto: alpakarna.com

Dětem se budou věnovat dvě zkušené chovatelky a vychovatelky, není potřeba žádný test na covid. Na každý termín je pouze 6 volných míst. Program Chovatelem lam přijde na 1500 korun za jedno dítě. Na památku si malí chovatelé odnesou tři fotky s lamáčky z Polaroidu. Svačinu není třeba dětem připravovat, dostanou ji na místě.

Rezervace na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefonicky, Instagramu nebo Facebooku Alpakárna.

Všeobecné podmínky a bližší informace k účasti v zážitkovém programu pro rodiče ke stažení ZDE.

2607alpakarna2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru