Most - Mostecký prodejce vozů značek Hyundai a Suzuki Autosalon Most chystá velký Dětský den. Uskuteční se 7. září v prostorách areálu Benedikt a rozhodně se mají malí i velcí na co těšit.

„Rádi podporujeme různé projekty a také mládež a sport na Mostecku. Proto jsme se rozhodli v letošním roce uskutečnit odpoledne pro děti i dospělé, kde se některé z projektů představí, ale hlavně kde si děti i dospělí užijí myslím opravdu pěknou zábavu. Kromě avizovaného programu chystáme i několik překvapení,“ uvedl Josef Solnař, jednatel firmy Autosalon Most.

Program chystají opravdu bohatý, na podiu uvidíte například dívčí hudební skupinu Holki, zpěvačku Nelu Kailovou, taneční studio Demi dance, Kung Fu, Míšu a Vlastu, kteří chystají dětskou diskotéku, sourozence Veroniku Kašákovou, modelku, spisovatelku a zakladatelku Nadačního fondu, který pomáhá dětem a Karla Kašáka, moderátora TV Nova. Slovem bude provázet Vlasta Vébr.

Akce bude mít i charitativní podtext, výtěžek a dobrovolné příspěvky, kterými mohou návštěvníci přispět, budou předány na pomoc dětem Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové. Na místě budou děti z některých dětských domovů také přítomny.

„Chtěla bych pozvat všechny děti a rodiny na společné odpoledne, kde bude spousta zábavy, milá atmosféra a energie, kde budeme s mým bratrem a dětmi z dětských domovů. Myslím si, že bychom se měli takto víc scházet a sdílet. Fandím takto smýšlejícím lidem, a proto moc děkuji Autosalonu Most, že tuto akci chystají a chtějí podpořit děti, co to v životě neměly lehké,“ uvedla Veronika Kašáková.

Pro děti budou nachystány také skákací hrady, malování na obličej a různé soutěže, ve kterých vyhraje každý a chybět nebude ani občerstvení. Návštěvníky určitě potěší i možnost prolétnout se nad Mostem vrtulníkem, jež bude k dispozici. Přítomny budou i mostecké házenkářky Černí andělé, které budou připraveny vám věnovat autogram, a navštíví ji i některé mostecké osobnosti.

Dětský den se uskuteční na Benediktu Most dne 7. září v době od 15 do 18 hodin, s podporou místní organizace ODS a mnoha sponzorů z řad mosteckých i přespolních firem. Mediálním partnerem je i redakce e-mostecko.cz.

1408ddletak

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru