Mostečanka se natáčela ve městě na mobil, zaujala porotu soutěže krásy a získala titul
Foto: Arthur Koff / archiv Terezy Bohuslavové
Zajímavosti

Most - Česká republika slaví úspěch. Modelka Tereza Bohuslavová z Mostu získala titul na světové soutěži krásy Miss Tourism International 2020/2021.

Modelka a vítězka Look Bella World 2019 Tereza Bohuslavová uspěla na světové soutěži krásy Miss Tourism International. Soutěž s 27letou historií se konala 17. ledna 2021 v hlavním městě Malajsie, Kuala Lumpur. Z 31 reprezentantek z celého světa se Tereza probojovala do TOP5 a získala jeden z hlavních titulů Miss Tourism Global 2020/2021.

I tato soutěž se potýkala s problémy způsobené koronavirovou pandemií. Termín soutěže byl původně datován na prosinec 2020, ale kvůli nepřiznivé situaci se vedení soutěže rozhodlo o historicky první online ročník na světě. Kvůli bezpečnosti probíhala celá soutěž z pohodlí domova. Finalistky zasílaly během několika měsíců svá videa, medailonky a fotografie.

V neděli 17. ledna 2021 se sešla odborná porota v Kuala Lumpur, kde tyto materiály vyhodnotila a vybrala vítězky pro letošní rok.

„Nejvíc mě mrzí, že jsem na soutěži nemohla fyzicky být a užít si tu atmosféru velkého finále. Nevěřila jsem tomu, že bych se mohla umístit, protože se vybíralo pouze na základě zaslaných videí, které jsem točila na mobil v Mostě. Podle mého názoru se to nedalo srovnat s ostatními videi, kdy holky natáčely u moře nebo ve světových hlavních městech. Ale nejspíš jsem něčím zaujala. Stále tomu nemůžu uvěřit a mám z toho neskutečnou radost“, uvedla Tereza.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru