Mostečanka Hana Aulická Jírovcová opouští KSČM. Komunisté ztrácejí odborníka na sociální oblast
Hana Aulická Jírovcová.
Zajímavosti

Most - Mostecká zastupitelka a někdejší poslanky Hana Aulická Jírovcová v pátek oznámila, že po dvaceti letech odchází z KSČM. Rezignovala současně na post stínové ministryně pro sociální oblast a předsedkyni základní organizace č. 2 při Okresním výboru KSČM Most.

Vedly ji k tomu dlouholeté vnitrostranické třecí plochy, a to nejvíce v nejbližším stranickém okolí, tedy v regionu. "Není to rozhodnutí ze dne na den, přemýšlela jsem dlouho a vše pečlivě zvážila, ale opravdu se mi už nechce neustále obhajovat svoji osobu a čelit mnohdy velmi osobním útokům stranických kolegů, někdy už to hraničilo s tím, že podám trestní oznámení. Nejsem zhrzená, jsem jen smutná z toho, že kolegové, se kterými jsme začínali a měli stejné cíle, šli poslední měsíce proti mé osobě a proti tomu, co jsem prosazovala. Z politiky ale neodcházím, budu se věnovat sociální oblasti v našem regionu a kraji a oficiálně tímto oznamuji, že v roce 2022 budu kandidovat do Senátu," svěřila se dnes už nezařazená Hana Aulická Jírovcová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru