Opilý sprejer maloval za bílého dne na omítku, policie ho chytila na místě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Výtvarný počin prezentoval na cizím majetku muž ve věku 45 let z Litvínova. Minulý týden měl v dopoledních hodinách v litvínovské ulici Tržní na obytný dům v přízemní části namalovat nápis barvou.

Hmotná škoda zatím nebyla poškozeným majitelem domu vyčíslena. Policisté na místě podezřelého zadrželi. Ohledáním místa činu policisté našli barvu ve spreji a dvě rukavice.

Muž skončil na policejním oddělení, kde u něj policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Motiv svého jednání muž policii nesdělil.

Policie výtečníkovi ve zkráceném přípravném řízení na druhý den sdělila podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru