Když nebyl nikdo mezi regály, začal muž strkat nákup do batohu
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - V ruksaku místo v košíku skončilo šest kusů šamponů na vlasy v jedné litvínovské prodejně tento měsíc. Mezi regály si je tam měl ukrýt 55letý muž z Litvínova.

Využil situace, kdy na místě nikdo nebyl, a lup v hodnotě 599 korun si uložil do batohu a poté zamířil k pokladně, kde zaplatil jen za pití. "Jeho počin však neunikl pozornosti bedlivé ostrahy, která podezřelého zadržela. Nepoctivec musel šampony, kterými hodlal podarovat známou, vrátit," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Kradl i přesto, že se nedávno vrátil z vězení a navíc čin spáchal za stavu nouze. Za krádež vlasové kosmetiky mu teď hrozí až osmiletý trest odnětí svobody, neboť byl obviněn policií ze zločinu krádeže.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru