Seberou všechno! Zlodějům se na Mostecku hodila lopata na sníh, pleny i deka pro psa
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Mostecko - Litvínovští a mostečtí policie vyšetřují případy krádeží vloupáním do motorových vozidel, z nichž pachatelé odcizili rozličné věci.

V Litvínově například neznámý zloděj vnikl na pozemek rodinného domu, kde ze zaparkovaného osobního auta odnesl lopatu na sníh, autolékárničku a hodila se mu zřejmě i deka pro psa.

Jiný poberta v téže obci z osobního vozidla ukradl dětské pleny, deštníky, dámské oděvy i potah na sedadlo. Do třetice se zatím nezjištěný lapka v Mostě vloupal do dodávky a odcizil z ní obušek a koloběžku.

"Auto není trezor, proto platí zásada nenechávat uvnitř odložené věci ani ty bez hodnoty. Ty mohou zloděje přilákat k vloupání a škoda při poškození automobilu při násilném vniknutí může být mnohdy vyšší než hodnota odcizené věci," upozornila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru