Mladý Litvínovan vykopl dveře příbuzným a okradl je
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů krádeže vloupání a porušování domovní svobody 19letému muži z Litvínova. Ten měl vniknout do bytu a tam ukrást věci. Od činu ho neodradil ani příbuzenský vztah k poškozeným.

 "Minulý týden v dopoledních hodinách měl v obci na Litvínovsku vykopnout dveře a z bytu odcizit mobilní telefon, pánské svrchní oděvy a obuv v celkové hodnotě 3 150 korun. Ačkoliv slíbil, že odcizené věci vrátí, prodal je obratem neznámé osobě na ulici," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Policistům se lup nepodařilo zajistit. Na ukradených věcech a rozbitím dveří způsobil celkovou škodu ve výši 10 tisíc korun. V případě odsouzení hrozí výtečníkovi trest odnětí svobody až na tři léta.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru