Muž vyrazil dveře, až smetl ženu na zem. Potom si vzal psa a odešel
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policisté hamerského obvodního oddělení v těchto dnech sdělili podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody 39letému muži z Litvínova. Ten měl v polovině ledna bez souhlasu majitele „navštívit“ jeho byt.

Podle policejního protokolu se tam měl dostat po vykopnutí dveří. Dveře navíc měly zasáhnout jeho bývalou přítelkyni, která tam měla být na návštěvě. Po nárazu měla žena upadnout na zem, to se naštěstí obešlo bez vážnějšího následku.

Důvodem incidentu měl být společný pes. Toho Litvínovan následně vzal a odešel. Poškozením vstupních dveří vznikla majiteli škoda předběžně vyčíslená na 2.500 korun. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru