Neobvyklé případy: Netopýr si skřípl nohu do okna, unavení muži usnuli v dešti na cestě do Německa
Netopýr měl skřípnutou nohu. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hned trojici neobvyklých případů řešili v minulých dnech strážníci litvínovské městské policie. Informovali o nich v přehledu událostí.

Netopýr se skřípnutou nohou

Strážníky přivolala žena, která si na chodbě domu v Luční ulici všimla netopýra. Netopýr byl přitisknutý ke stěně u okna. Strážník si všiml, že má netopýr do okna skřípnutou nožku. Když mu nohu uvolnil, netopýr odletěl do lesa.

Unaveni usnuli na cestě do Německa

Na dvě osoby, které v dešti ležely ve svahu u Horní Vsi, upozornili strážníky projíždějící řidiči. Strážníci našli dva spící muže. Nebyli zraněni ani nepotřebovali pomoc, jen se cestou do Německa unavili a usnuli.

Dospělý muž se houpal na houpačce

Z dětského hřiště v Tylově ulici vykázali strážníci dospělého muže. Ten se houpal na dětské houpačce. Strážníci muži vykázali a poučili ho o tom, že dětské hřiště je pouze pro děti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru