Nezabrzděné vozidlo jezdilo po parkovišti před litvínovským supermarketem
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Při kontrole parkoviště před Kauflandem zjistila hlídka litvínovských strážníků nezabrzděnou Škodu Octavii, která se samovolně rozjela.

Strážníci vozidlo zastavili a zajistili. V Kauflandu nechali rozhlasem vyvolat majitele. Na místo se dostavil starší muž, který byl celou situací silně rozrušený. Auto sice zaparkoval zpět na místo, nebyl ale schopen další jízdy. Vlivem rozrušení měl dýchací obtíže.

Strážníci muže usadili ve služebním vozidle a nechali odpočinout. Lékařská pomoc nebyla potřeba. Muž se uklidnil, na doporučení strážníků ale autem už nejel. Pro auto i muže přijel jeho syn.

Nebyl to jediný případ, kdy strážníci pomáhali lidem v nouzi. O pomoc požádala městské policisty žena, jejíž nemohoucí babička byla zavřená v bytě a klíče měla v zámku. Seniorka měla zdravotní potíže a nemohla dveře otevřít. Strážníci přivolali rychlou záchrannou službu a odvrtali zámek. Lékař rozhodl o převozu ženy do mostecké nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru