Kamera v Janově potemněla. Na místě chytili strážníci zloděje
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Výpadek kamery v Gluckově ulici v litvínovské části Janov jela zkontrolovat na místo hlídka městské policie. Při vstupu do objektu si strážníci všimly dvou osob, které se před nimi daly na útěk.

Před domem zadrželi dva muže. U sebe měli nářadí. Před domem strážníci našli dva mosazné ventily od topení, dva vodovodní kohoutky a dva vodoměry. Jeden z mužů se přiznal, že tyto věci z domu odcizili. Dále přiznal, že s nimi byl v domě třetí muž, který manipuloval s rozvodovou skříní a utekl.

Strážníci zjistili, že v rozvodové skříni v sedmém patře narušení v podobě vytržených kabelů z jističe, který zde chyběl. Zadržení dále přiznali, že v minulosti jeden z trojice ukradl kuchyňskou linku z prázdného bytu.

Převezeni byli na služebnu Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru