Most bude mít novou vládu! Vypadá to, že se politici konečně dohodli
Město Most. Ilustrační foto
Most

Most – V Mostě je již téměř jasná nová koalice, která povede město další čtyři roky. Ustavující zastupitelstvo se bude konat 20. listopadu. Bude na něm zvolen nový primátor, jeho náměstci a radní.

Zprávu potvrzují budoucí koaliční partneři na svých oficiálních facebookových stránkách. „Po náročných jednáních jsme se dohodli na tom, že koaličním partnerem hnutí ProMOST budou Piráti a Zelení. Nyní nás čeká práce na koaliční smlouvě a po té zveřejníme další podrobnosti,“ uvedlo ProMOST.

„Dohodli jsme se, Most bude mít novou vládu. Naším koaličním partnerem bude hnutí ProMOST. Pracujeme na koaliční smlouvě a dojednáváme detaily,“ zveřejnili Zelení a Piráti.

Třetím subjektem v koalici by měla být ODS.

Hnutí ProMOST je tvořené z lidí, kteří byli ve vedení města dosud. Primátorem by tak dál mohl být současný první muž Mostu Jan Paparega. Neznáme ale ještě koaliční smlouvu. Zcela jisté to bude po ustavujícím zasedání zastupitelstva.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru