AKTUÁLNĚ: Srážka auta s chodcem v Mostě, k vážně zraněnému pejskaři přistával vrtulník
Osobní automobil po nehodě. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Na křižovatce ulic Josefa Suka a Jana Kubelíka v Mostě došlo ve čtvrtek pozdě odpoledne k vážné dopravní nehodě. Právě tam zasahují záchranné složky.

Podle informací dopravního servisu Policie ČR došlo k havárii před tři čtvrtě na šest v podvečer. Osobní automobil se střetl s chodcem. Mladá řidička měla srazit staršího muže. Silně krvácejícímu muži poskytli první pomoc strážníci mostecké městské policie. Na místě zasahují policisté i zdravotnická záchranná služba. Povolána byla ke zraněnému člověku letecká záchranná služba. Vrtulník přistával uprostřed křižovatky obou ulic.

Probíhá vyšetřování nehody, počítejte s omezeným provozem. Podle brzdných stop lze usoudit, že ke srážce mohlo dojít na přechodu pro chodce ke schodům k parku Šibeník. Muž měl u sebe malého psa, toho strážníci přepravili do útulku.

1306nehodakubelika

Policisté na místě nehody. Foto: čtenář

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám zprávu, fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru