Nebezpečný syn! Mladý muž v Mostě dlouhodobě fyzicky napadá maminku
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí policisté minulý týden vykázali ze společné domácnosti na základě vyhodnocení rizik 21letého muže z Mostu. Ten měl nejen slovně, ale i fyzicky napadnout svoji matku.

K útoku nedošlo poprvé. "Nadávky a vulgarismy vykázaná osoba doplňuje i fyzickými útoky po dobu několika měsíců. Ke zranění ženy nedošlo," uvádí k případu, kterým se zabývají policisté, jejich mluvčí Ludmila Světláková.

Vykázaná osoba však o víkendu podmínky vykázání porušila a dožadovala se vstupu do bytu. Policie muže na místě zadržela a umístila do cely. Policisté Mostečanovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru