Řidič odnášel zboží do prodejny a nezamkl auto. Udělal velkou chybu
Z auta zmizel mobil. Pachatele záhy našli. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí policisté záhy odhalili totožnost neznámého pachatele, který odcizil mobil z auta. Muž ve věku 31 let z Mostu měl druhý týden v srpnu v ranních hodinách na třídě Budovatelů odcizit z nezajištěného vozidla mobilní telefon, který ležel v přední části vozu.

Řidič auto řádně nezajistil, když odnášel zboží do blízké prodejny. Po návratu zjistil, že někdo do auta vnikl a telefon odnesl. "Policisté případ brzy objasnili díky osobní znalosti, po telefonu pátrali v zastavárnách, ale nenašli ho. Podezřelý uvedl, že ho vyhodil," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Od policistů si Mostečan převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.

Muž nekradl poprvé, za krádež byl již odsouzen a trest vykonal v květnu letošního roku.

Podle policistů se měl dopustit i krádeže v jedné mostecké drogérii. Odcizit měl parfém, který si strčil do kapsy kraťasů a lup následně zpeněžil na ulici. Za krádeže mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru