AKTUÁLNĚ: Nová ohebná tramvaj absolvovala zkušení jízdu po Mostecku
Tramvaj EVO2 odjíždí z konečné v Litvínově. Foto: DPmML
Most

Most - Mostečané a Litvínované mohli ve středu dopoledne potkat úplně novou tramvaj EVO2, kterou dodala společnost PRAGOIMEX.

"Včera jsme obdrželi průkaz způsobilosti vozidla a tramvaj vyjela dnes na první zkušební jízdu. Projíždí trať, kontrolují se zejména průjezdné profily. V tramvaji je také tým techniků dodavatele, kteří sledují, zda všechny systémy fungují, jak mají," řekl Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

Po absolvování zkušebního provozu bude tramvaj nasazena na linky začátkem února. "Koncem ledna pak dodavatel předá další tramvaj EVO2," dodal Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru