Mladá řidička pozdě v noci u Braňan narazila do sloupu. Byla opilá
Ilustrační foto: HZS
Most

Most - Dopravní policisté v pátek vyšetřovali dopravní nehodu, která se měla stát na silnici III. třídy u obce Braňany. Tam jela v pozdně nočních hodinách řidička v osobním vozidle, když při řízení vyjela vpravo mimo komunikaci a narazila do sloupu telekomunikačního vedení.

Hmotná škoda vznikla jak na autě, tak i na sloupu a policisté ji odhadli na částku 12 tisíc korun. Ke zranění řidičky nedošlo.

"Hlídka u ní provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Policisté mladé řidičce o víkendu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR. Za toto jednání v případě prokázání viny jí může soud uložit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru