Loupež v Mostě: Dvojice připravila násilím muže o výhru
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání dvou mužů ve věku 31 a 29 let, oba z Mostu, a obvinil je ze zvlášť závažného zločinu loupeže ve formě spolupachatelství. Toho se dvojice měla dopustit začátkem února v Mostě, kdy za použití násilí okradla muže.

Muž se v tu dobu nacházel v jedné mostecké herně na sídlišti Zahradní. V objektu byla i dvojice obviněných, která si všimla, že muž vyhrál peníze a uložil si je do peněženky. Když muž z herny v pozdně nočních hodinách odešel, tak se oba vydali za ním už s plánem, že ho o výhru připraví. „Kus cesty ho pronásledovali, a když došli k restauraci U Petra, tak starší měl poškozeného fyzicky napadnout tak, že ho udeřil opakovaně do hlavy. Napadený se útoku bránil, dvojice mu začala prohledávat kapsy a nakonec mu měla odcizit peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí,“ popisuje útok mluvčí Policie ČR na Mostecku Ludmila Světláková.

Poté, co poškozený začal křičet o pomoc, tak muži z místa utekli. Napadený utrpěl zranění a vyhledal lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení. Vzniklou hmotnou škodu muž vyčíslil na částku 7 600 korun. Stíhání Mostečanů je vedeno na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru