Kuriózní příběh ukradeného kola: Chlapec na něm po dvou týdnech viděl jezdit jiné dítě
Ilustrační foto
Most

Most - Příběh koloběhu jednoho kola vyslechli strážníci v ul. Budovatelů. Na linku 156 se obrátil šestnáctiletý chlapec, že našel své jízdní kolo, které mu někdo před 14 dny odcizil ze sklepa a nyní na něm jezdí jiný chlapec. Operátor kamerového systému zahájil monitoring místa a k události byla vyslána motohlídka strážníků.

Strážníci se spojili s oznamovatelem. Na místo se také dostavila matka chlapce, který v současné době jezdil na ztraceném kole. Ta uvedla, že kolo toho dne koupila za 600 Kč od dalšího chlapce, kterému měl kolo předtím prodat jejich známý. Strážníci na místo přivolali příslušníky Policie ČR, kterým celou událost se všemi jmény a daty zúčastněných předali k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru