Vandal poškodil v jedné části Mostu deset aut! Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most Zahradní vyšetřují případ trestného činu poškození cizí věci. Zatím neznámý poberta měl v neděli ve večerních hodinách v ulici Rozmarýnová ve směru do ulice Višňová a Šeříková poškodit deset zde zaparkovaných osobních vozidel různých továrních značek.

"Vandal u vozů poničil zpětná zrcátka a motoristům způsobil zatím přesně nevyčíslenou hmotou škodu. Policisté, kteří se případem zabývají, hledají případné svědky, kteří by policistům poskytli jakoukoliv informaci k události či k osobě pachatele. Svědci mohou informace zavolat přímo na obvodní oddělení Most Zahradní telefon 974 435 500, nebo na linku 158," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

K vandalství mělo dojít po 19. hodině v neděli 22. listopadu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru