Řidič červené alfy v noci přehlédl kruhový objezd v Mostě. Byl opilý
Ilustrační foto
Most

Most - Dopravní policisté včera vyjížděli k nehodě, která se stala pozdě v noci v ulici Pod Lajsníkem v Mostě. Tam řidič osobního vozidla značky Alfa Romeo při jízdě narazil do zídky kruhového objezdu.

Červený automobil v provedení kombi přeskočil přes nízkou zídku a zůstal stát uprostřed zeleně na kruháči. Hlídka na místě provedla u řidiče dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní.

"Motorista se podrobil lékařskému vyšetření. Je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hmotná škoda byla odhadnuta na částku 30 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru