V Mostě opět vyjede vánoční tramvaj! Víme, kdy a kde ji uvidíte poprvé
Vánočně vyzdobená tramvaj. Foto: DPmML
Most

Most - Na pravidelnou tramvajovou linku číslo 2 v Mostě vyjede v neděli 29. listopadu 2020 opět Vánoční tramvaj, kterou letos zajišťuje s Dopravním podnikem měst Mostu a Litvínova město Most.

Takto vánočně osvětlená tramvaj jezdila poprvé na pravidelné lince v roce 2017. První nedělní jízda na trase linky 2 je naplánována z Velebudic v 16:42 hodin. „Na světelnou výzdobu tramvaje bylo použito zhruba šest set metrů světelného řetězu s více než 2000 kusů LED žároviček. Dopravní podnik a statutární město Most se tak snaží v této nelehké době navodit předvánoční, vánoční i novoroční atmosféru pro obyvatele a zejména pro ty nejmenší,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst
Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

„Vánoční a novoroční atmosféru bude naše tramvaj rozdávat až do Tří králů,“ doplnil Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru