V Bílině na jaře obléknou stromy v pohádkovém lese
Umíte háčkovat? Přidejte se k výzvě Kulturního centra v Bílině a zpestřete si dlouhé zimní večery.
Most

Bílina – Kulturní centrum Bílina zveřejnilo výzvu pro šikovné ruce. Podle vedoucí centra, Martiny Tuháčkové, je určená všem, kteří umí vládnout háčkem a mají doma zbytky vlny nebo příze. „Zimní večery jsou dlouhé. Tak nás v centru napadlo, zkusit uháčkovat barevná kolečka a čtverce, ze kterých později sešijeme barevný oblek pro pár stromů v Pohádkovém lese.“

Inspiraci našli pracovníci centra na internetu, kde se objevilo několik snímků obháčkovaných stromů. Podle vedoucí bílinského kulturního zařízení se do akce mohou zapojit jednotlivci i kolektivy a připravovat jednotlivé díly. Ty se později sešijí dohromady. Oblékání stromů se uskuteční na jaře. „Všichni se společně sejdeme v bílinském pohádkovém lese a stromy oblékneme do barev,“ dodává k akci Tuháčková.

Zájemci, kteří chtějí výzvu podpořit a přidat se, mohou posílat snímky hotových uháčkovaných kousků na e-mail: soutěž@kcbilina.cz. Do předmětu je třeba napsat Háčkování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru