Muž našel dočasné bydlení u známého Mostečana. Vykradl mu byt a pak hrál překvapeného
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Pomocnou ruku podal jeden Mostečan svému známému, který přišel o bydlení. Nabídl mu, že může dočasně bydlet u něj. Ten se mu ale pěkně odvděčil.

Jednoho dne, když majitel bytu odešel do zaměstnání, tak měl z bytu odcizit televizor, herní konzoli a notebook. Následně po návratu domů hrál překvapení nad tím, že z domácnosti známého zmizely věci a podezření z krádeže poškozenému zapřel.

"Policii vydal notebook, ostatní věci údajně prodal neznámým osobám. Poškozený vyčíslil způsobenou škodu na částku 26 tisíc korun. Po objasnění případu vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání 32letého muže z Mostu a obvinil ho z přečinu krádeže," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřování obviněného je vedeno na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru